asistenta.rutiera
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров иМФУ

   Electromotoarele Folosite In Pornirea Vehiculelor Functioneaza Numai Cu Curent Continuu. Electromotorul Unui Vehicul  ( Autoturism / Moped / Motocicleta ) Este De Obicei Fixat Pe Corpul Motorului In Apropierea Volantei. In Momentul Actionarii Contactului, Motorul Electric Este Parcurs De Un Curent Electric Foarte Mare ( Intensitate De Pornire ) La O Tensiune Regulata De 12 V.

   Intensitatea Curentului Necesara Punerii In Miscare A Electromotorului Depinde De Un Singur Factor: Capacitatea Motorului Cu Combustie Ce Urmeaza A Fi Pornit. Cu Cat Motorul Este Mai Mare, Cu Atat Electromotorul Trebuie Sa Fie Mai Mare. Automat Va Necesita O Intensitate Mai Mare, Deci O Baterie Mai Mare. Tensiunea  ( In Cazul Autoturismelor ) Este Intotdeauna La Fel. 12v.

   Motocicletele / Mopedele De Obicei Necesita Doar 6v. Autocamioanele, Tractoarele, Masinile De Mare Tonaj Au Electromotoare Foarte Mari, Cu Tensiuni De 24v Si Intensitati De Pornire Mari. Peste 800 A ( Amperi ).

    IN CAZUL IN CARE ELECTROMOTORUL NU FUNCTIONEAZA SAU FUNCTIONEAZA DISFUNCTIONAL VA ROG SA NE SUNATI LA NR DE TEL.

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.mobil AutoGadget

Folie Autorizata

Folie Auto
   
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

   Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Montaje Profesionale

Montaj Alarme Auto Viper - Montaje La Domiciliu
Instalam La Domiciliul Clientului Alarme Auto VIPER Cu Garantie Pe Viata, Sisteme Multimedia CASKA Si Navi-X, Montaje Profesionale De Sisteme Urmarire Prin Satelit Pentru Companii Si Echipari Flote La Sediul Clientului

AlarmaViper.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor