asistenta.rutiera
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров иМФУ

Service-ul Mobil VIPER Instalari Alarme Auto La Birou, Domiciliu Sau Oriunde Vreu Tu In Bucuresti!

    Ne putem deplasa cu masina noastra de service special dotata cu echipamente profesionale si putem instala Alarme Auto oriunde pe raza orasului Bucuresti si Ilfov.

  Putem instala alarma la tine acasa, la birou sau orinde vrei tu. Putem lucra in loturi de parcare, drumuri de access sau in alte locuri care permite parcarea pe perioade scurte.

Suntem Singurul Service Mobil Profesional

Care Instaleaza Alarme Auto La Domiciliu!

     Cum ar fi sa iti programezi o iesire la shopping sambata iar cat timp tu faci cumparaturile si vezi un film noi sa instalam alarma cu pornire a motorului de la distanta sau cu control din telefonul mobil chiar in parcarea mall-ului?

 Cum Functioneaza:

1. Ne suni la numarul 0730.560.660 si discutii cu unul din agentii nostri pentru a identifica sistemul de alarma care se potriveste pe masina ta. Poate fie o alarma pe cheia masinii precum VIPER 3901V, sau poate vrei cu telecomanda separata tip VIPER 3105V. Avem si cu telecomana tip Pager VIPER 3305V sau alarmele auto din gama de TOP cu PAGER si functie de pornire a motorului precum VIPER 5706V sau VIPER 5906V !

2. Ne comunici unde doresti instalarea la domiciliu, birou si fixam o programare.

3. Stabilesti tipul platii: Cash sau Card Bancar

  

 

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.mobil AutoGadget

Folie Autorizata

Folie Auto
   
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

   Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Montaje Profesionale

Montaj Alarme Auto Viper - Montaje La Domiciliu
Instalam La Domiciliul Clientului Alarme Auto VIPER Cu Garantie Pe Viata, Sisteme Multimedia CASKA Si Navi-X, Montaje Profesionale De Sisteme Urmarire Prin Satelit Pentru Companii Si Echipari Flote La Sediul Clientului

AlarmaViper.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor