asistenta.rutiera
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров иМФУ

Mesajul De Eroare Din Bord

     La Masinile Moderne, Primul Semn Că Există O Defecţiune La Motor Este Aprinderea Indicatorului De Avertizare Specific De Pe Tabloul De Instrumente. Aceasta Indicator, De Regulă Inseamnă Că Vehiculul Necesită O Diagnoză Intr-un Atelier Specializat Pentru A Determina Natura Defectului.

Intretinere periodica     De Cele Mai Multe Ori, Defecţiunile Majore Ale Motorului (Si, Ulterior, Reparaţiile Costisitoare) Pot Fi Evitate Prin Verificări De Intreţinere Periodice Efectuate In Ateliere Corespunzătoare. Pentru A Menţine Motorul In Bună Stare De Funcţionare, Este Importantă Schimbarea Regulată A Uleiului De Motor Conform Specificaţiilor Producătorului Vehiculului (Ca Regulă Generală, La Fiecare 10.000 km Sau Cel Putin O Data Pe An).

 

Sonda Lambda     O Alta Cauza Des Intalnita Pentru Aparitia Martorului De Motor Este Functionarea Gresita A Sondei Lamda. Aceasta Este Un Senzor Amplasat Pe Tubulatura De Evacuare Ce Masoara Cantitatea De Oxigen Care Traverseaza Sonda. Cu Timpul Isi Pierde Proprietatile Conductive Si Masoara Eronat Ori Temperatura Gazelor De Esapament, Implicit Cantitatea Oxigenui Trimitand Date Eronate Calculatorului Masinii. Durata De Viata Pentru Sonda Lamda Este De Obicei De Aproximativ 160.000Km.

Ce Anume Verificam Cand Suntem Chemati:
Service Mobil AutoGadget

 

  • Citirea, Explicarea Si Interpretarea Codurilor De Eroare
  • Citire Date In Timp Real Si Vizualizare Parametri LIVE
  • Citire Date In Timp Real Si Vizualizare Parametri LIVE
  • Testarea Tuturor Indicatorilor Din Bord
  • Verificare Presiune Si Functionare Injectoare
  • Verificare Senzori Electrici Motor
  • Testare Presiune Turbina
  • Functionare Electrovalve EGR Si Debitmetru MAF

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.mobil AutoGadget

Folie Autorizata

Folie Auto
   
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

   Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Montaje Profesionale

Montaj Alarme Auto Viper - Montaje La Domiciliu
Instalam La Domiciliul Clientului Alarme Auto VIPER Cu Garantie Pe Viata, Sisteme Multimedia CASKA Si Navi-X, Montaje Profesionale De Sisteme Urmarire Prin Satelit Pentru Companii Si Echipari Flote La Sediul Clientului

AlarmaViper.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor