asistenta.rutiera
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров иМФУ

    Cum Sa Scapam De Problemele Cauzate De Alarmele Auto

  Alarme auto cu probleme  Alarma Instalata Pe Masina Ta Porneste Aiurea, Vecinii Sunt Enervati Si Nu Stii Ce Sa Mai Faci? In Cazul In Care Alarma Masinii Tale Se Declansaza Accidental Fara Nici Un Motiv Temeinic, Iti Prezentam Aici Cateva Sugestii Pentru Modul In Care Se Poate Incheia Zgomotul - Cel Putin Temporar:

    1. Cand A Fost Instalata Alarma, Cel Mai Probabil A Fost Montat Si Un Comutator Special Numit "Buton VALET" Care Va Permite Sa Opriti Sistemul De Alarma In Orice Moment Doriti. Acest Buton Este De Obicei Situat Sub Volan Aproape De Picioarele Tale Si Este Ascuns, Astfel Ca Hotii Sa Nu Il Poate Gasi. La Momentul Montajului Instalatorul Trebuie Sa Va Fi Aratat Exact Locatia Acestuia. Va Trebui Sa Introduceti Cheia In Contact, Sa o Puneti Pe Pozitia Accesorii Cu Martori De Bord Aprinsi Si Sa Tineti Apasat Timp De Trei Sau Patru Secunde Pentru Ca Alarma Sa Se Dezactiveze Si Sa Nu Mai Sune.

    2. Deconectati Siguranta Alarmei Daca Stiti Unde Este Localizata Centrala De Control A Acesteia. Teoretic Ar Trebui Sa Identificati Un Fir De Alimentare Care Intra In Centrala Si Care Are Interpus Pe Cablu O Siguranta Fuzibila. Atentie Daca Nu Sunteti Sigur Ca Acel Modul Este Centrala Alarmei Nu Riscati Sa Scoateti Sigurante In Mod Aleatoriu Pentru Ca Puteti Strica Alte Module Ale Masinii.

    3. Deconectati Bateria. Aceasta Optiune Este Un Ultim Scenariu Prin Care Puteti Intrerupe Sunetul Alarmei Auto. Aceasta Metoda Este Cea Mai Utila Atunci Cand Aveti O Alarma Auto Care Va Face Probleme Pe Timp De Noapte Si Nu Puteti Ajunge La Nici un Service. Insa Atentie La Reconectarea Bornelor Sirena Se Va Auzi Din Nou, Asa Ca Cel Mai Bine Sunati La Service-ul Nostru Mobil Care Vine Si Rezolva Rapid Problema.

    4. Acest Ultim Punct Este Si Cel Mai Recomandat Si Anume Sunati La Service-ul Mobil AutoGadget - Venim La Tine Si Dezactivam Alarma Iar In Caz De Necesitatea Instalam Un Nou Sistem De Securitate Auto.

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.mobil AutoGadget

Folie Autorizata

Folie Auto
   
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

   Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Montaje Profesionale

Montaj Alarme Auto Viper - Montaje La Domiciliu
Instalam La Domiciliul Clientului Alarme Auto VIPER Cu Garantie Pe Viata, Sisteme Multimedia CASKA Si Navi-X, Montaje Profesionale De Sisteme Urmarire Prin Satelit Pentru Companii Si Echipari Flote La Sediul Clientului

AlarmaViper.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor